Vanaf 1 maart 2023 werken wij, Rob Peters van Funqtio en Danielle Lemaire van Fysio Centrum Meijel/Beringe samen. Daarmee voegt Funqtio twee nieuwe locaties toe aan hun vertrouwde vestigingen in Venlo, Blerick, Helden en Steyl.

 

1 maart 2023

Wij doen er echt alles aan om de continuïteit en cliëntenzorg te waarborgen. Met deze samenwerking zorgen we ervoor dat we ook de cliënten in Meijel en Beringe volgens de Funqtio standaarden optimaal kunnen bedienen.

 

Wat verandert er voor patiënten uit Meijel en Beringe?

Niets, Fysio Centrum Meijel en Beringe zal haar vertrouwde naam behouden. Danielle Lemaire en haar collega’s in dienst van Fysio Centrum Meijel en Beringe blijven voor onze cliënten beschikbaar. Voor cliënten verandert er in die zin dus weinig, behalve dat er op beide locaties, naast de bestaande behandelingen nieuwe specialisaties worden aangeboden. Zo kunnen cliënten vanaf nu ook voor manuele-, knie-, schouder- en sportfysiotherapie in Meijel en Beringe terecht. Verder zijn ook de specialismen oncologie, oedeemtherapie en psychosomatiek uitgebreid én kan men als vanouds voor echografie op de locaties een afspraak maken. Rob Peters van Funqtio Fysiotherapie zal in Meijel en Beringe de dagelijkse leiding op zich nemen.

De bestaande samenwerking met podotherapie Hermanns en ergotherapie Domi blijft uiteraard zoals het was.

 

Wat zijn de Funqtio standaarden?

Funqtio fysiotherapie is een begrip in de regio. Een gevestigde naam op het gebied van fysiotherapie, sportrevalidatie en manuele therapie. Met meer dan 50 specialisten zorgen wij ervoor dat iedere klant optimaal wordt geholpen.

 

Voor iedere klacht of lichamelijk ongemak is er wel een specialist aanwezig. Dat maakt Funqtio veelzijdig en sterk. Wij volgen ontwikkelingen op de voet en blijven groeien in ons vak. Met behulp van de meest geavanceerde apparatuur en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten zorgen wij dat onze klanten optimaal worden geholpen bij lichamelijke ongemakken en het voorkomen daarvan.

 

Afspraak maken?

We horen graag van je als je een afspraak wilt maken. Dat kan door te bellen naar 077-4669170 of mailen naar info@fysiocentrummeijel.nl.

 

       

 

Contact


Fysio Centrum Beringe
Past. Geurtsstraat 3
5986 NN Beringe
Telefoon: 0657066026
E-mail: info@fysiocentrumberinge.nl

Openingstijden


Ma-vr: op afspraak
Zaterdag:GESLOTEN
Zondag:GESLOTEN

Locatie